Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

Ryto Ratas “Mes laukiam Viešpatie Tavęs“

Kai paskutinis rudens mėnuo užleidžia vietą gruodžiui, kai laukiama pabąlančios žemės, pasikeitimai ateina ne tik į gamtą bet ir į sielą. Mat tai –Advento mėnuo. Jo ramybė ir susikaupimas veda į didžiausią metų šventę – Kalėdas. Kad Kalėdų laukimas nepradingtų šventiniame šurmulyje, Kalėdinių atrakcijų sūkuryje, kad didžiųjų metų švenčių  laukimas būtų prasmingesnis 2019 m. gruodžio  03 d. Kauno Vaišvydavos pagrindinės mokyklos, 1-4 klasių mokinukus su savo mokytojomis  pakvietėme įžiebti 1-ąją Advento- Pranašų žvakę. Muzikos mokytojos Ramunės Lukoševičiūtės išmokyti pradinukai giedojo giesmę „Mes laukiam Viešpatie Tavęs“ deklamavo eilėraštukus. Giesmė skambėjo ne tik ryto rate, bet ir visą likusią dieną. Vaikai klausėsi, kad Adventinio vainiko pynimas bendruomenėje, šeimos rate yra pasiūlymas ieškoti ramybės, bendravimo, susikaupimo, susitaikymo. Įsipareigojome visą Advento laikotarpį daryt gerus darbus, rūpintis vieni kitais, padėti stokojantiems, stengtis daryti kitus laimingais, susilaikyti nuo triukšmo, peštynių. Įsipareigojome dalyvauti akcijose:  Caritas „Gerumas mus vienija“; „Iš širdies į širdį“. Tokia Advento pradžia Vaišvydavos mokykloje buvo puiki proga pabūti, niekur neskubant pažvelgti į savo laiką ir kasdienybę kitu atžvilgiu. Pirmosios uždegtos Advento žvakės  liepsna sušildė gerumu, atnešė šilumą ir laukimo džiaugsmą į visų širdis.

Tikybos mokytoja Dalia Bajarūnienė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.