Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
SĖKMĖ KONKURSE,,APGINKIME IR SAUGOKIME VAIKUS''
Mokykla dalyvavo konkurse,,Apginkime ir saugokime vaikus", kurį organizavo Kauno pedagogų kvalifikacijos centras, Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, Kauno Algio Žikevičiaus saugaus vaiko mokykla bei Kauno Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčios Kapelionato kapelionas kun. Tomas Karklys. Šiuo konkursu buvo siekiama supažindinti bendruomenę su prekybos ir vergovės žmonėmis nusikalstama veikla. 
Prekyba žmonėmis yra ne tik viena pelningiausių nusikalstamų grupuočių veiklų, bet ir vienas iš pavojingiausių nusikaltimų, pažeidžiančių žmogaus prigimtines teises ir laisves. Apie tai bendruomenei labai įtaigiais vaizdais kalbėjo mokyklos atstovai - 7 kl. mokiniai Titas, Naglis, Nedas ir Vakaris. Ruošdamiesi konkursui mokiniai filmavo vaizdo klipą apie minėtos problemos žiaurumą ir žmogaus asmenybės nuvertinimą. Filme demonstruojamas brutalus nusikalstamo pasaulio požiūris į žmogų, tarsi prekę, kuri gali atsibosti, tapti nereikalinga, ir tada tiesiog išmetama. Apdovanojimų šventėje mokinių sukurtas filmas buvo pažymėtas kaip pats realistiškiausias, tikroviškai atskleidžiantis nusikaltimo žiaurumą.
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.