Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

EDUKACIJA,, DUONUTĖS KELIAS''

Lapkričio 25 dieną darželio ,,Lapiukų'' grupės vaikai  vyko į Pyplių ūkį Ringauduose Ten visi dalyvavo edukacijoje ,,Duonutės kelias''. Vaikus pasitikusi sodybos šeimininkė  įtaigiai pasakojo ir rodė, kokį kelią nueina duonutė, kol patenka ant mūsų stalo. Vaikai apžiūrėjo krosnį ,kurioje kepama duona, susipažino su iki tol buvusiais nepažįstamais namų apyvokos reikmenimis-liže, žarstekliu,rėčiu,kubilu. Susikaupę visi minkė tešlą,formavo kepalėlius, juos puošė duobutėmis, vėliau sužinojo,kaip popieriumi patikrinti krosnies temperatūrą. Po rimto darbo atsakinėjo į šeimininkės klausimus, vaišinosi mėtų arbata ir nekantriai laukė, kol iškeps duonutė. Kiekvienas darželinukas į namus parsivežė po mažą, gardžiai kvepiantį savo gamintą duonos pagranduką.
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.