Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

RYTMETYS,,RUDENĖLIO POKŠTAI''

Spalio 24 d. darželinukai susirinko į rytmetį ,,Rudenėlio pokštai''.Į svečius atvyko svečių iš Afrikos- Beždžionėlė ir Drambliukas. ,,Lapiukų''  grupės vaikai , padedami dailės mokytojos ir auklėtojų, pasipuošė pačių gamintomis grybų karūnėlėmis. Vaikai svečiams iš tolimosios Afrikos papasakojo apie Lietuvos rudenį,vaisius, daržoves, grybus, kartu su jais dainavo, šoko, žaidė.. Šventė, prasidėjusi salėje, tęsėsi lauko stadione. Čia vaikai dalyvavo estafetėse su balionais, kaštonais, varžėsi, kuri grupė greičiau pririnks didesnį krepšį lapų. Laimėjo draugystė ir džiugios emocijos. Rytmetį vainikavo Beždžionėlės ir Drambliuko prašymas atsiųsti rudenį į tolimąją Afriką. Pajudėję grįžome į grupes vaišintis rudens gėrybėmis.

Darželio ,,Lapiukų'' grupės auklėtoja Vitalija

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.