Ikimokyklinio ugdymo programa
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

MUZIKOS PAMOKA SU SAULIUMI PETREIKIU

Labai apsidžiaugėme, kad su Kultūros pasu turime puikią galimybę išgirsti ir pamatyti  kompozitoriaus ir multiinstrumentalisto, kuriančio ir grojančio pasaulio ir folkloro muziką,.Sauliaus Petreikio edukacinę programą „Senieji Lietuvos instrumentai“.Tai teatralizuotas interaktyvus pasirodymas, kurio metu Saulius pristatė virš 30 instrumentų. Programa pritaikyta pagal vaikų amžiaus grupes. Šis koncertas – tai įkvepiantis susitikimas, kuriame įdomiai ir nuotaikingai perteikiamos žinios. Mokiniai labai entuziastingai dalyvavo išskirtinėje muzikos pamokoje, gyvai išgirdo daugybės instrumentų skambesį. Daugiau tokių Kultūros paso edukacijų!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.