Apie mokyklą
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
VIZIJA
 
Kauno Vaišvydavos pagrindinė mokykla – nuolatos tobulėjanti ir atsinaujinanti, saugi, atvira vietos bendruomenei ir visuomenei,  tampanti patrauklia švietimo institucija Panemunės seniūnijoje. Įsikūrusi Kauno marių regioninio parko teritorijoje, Kauno miesto pakraštyje, turinti išskirtinai palankias sąlygas sveikos gyvensenos,  gamtamoksliniam ir praktiniam ugdymui vystyti.
 
MISIJA 
 
Mokykla teikia kokybišką priešmokyklinį, pradinį, pagrindinį išsilavinimą 6-17 metų Kauno miesto bei rajono mokiniams. Ugdo dorą, savarankišką, laisvą, nuolat besimokantį, humanistinėmis vertybėmis besiremiančią asmenybę, pasirengusią nuolatos tobulėti, gebančią prisitaikyti prie besikeičiančio pasaulio ritmo, mokančią kryptingai veikti savo ir valstybės labui.
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.