Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
KAUNO VAIŠVYDAVOS PAGRINDINĖ MOKYKLA 
Visuotinė atvirų durų diena tėvų darbovietėse „Šok į tėvų klumpes“ 
 
2019 m. birželio 6-ąją  organizuota  visuotinė atvirų durų diena tėvų darbovietėse „Šok į tėvų klumpes“,  suteikianti progą mokiniams artimiau susipažinti su tėvų, senelių ir kitų artimųjų profesijomis. Iniciatyvoje dalyvavo Kauno Vaišvydavos pagrindinės mokyklos 1-9 klasių mokiniai, klasių auklėtojai ir mokytojai.
Mokyklos 1-4 klasių mokiniai apsilankė  Kauno priešgaisrinėje gelbėjimo valdyboje. Čia susipažino su ugniagesių gelbėtojų darbu, su pirminėmis gaisrų gesinimo priemonėmis bei specialiąja gaisrų gesinimo ir gelbėjimo darbų technika, sužinojo daug pamokančių linksmų ir liūdnų istorijų. Visiems labai patiko klausytis gidės pasakojimo, pamatyti, kaip iš tiesų greitai gali sudegti kambarys, bei palaipioti po tikrą gaisrininkų mašiną.
Dalyvaudami akcijoje "Šok į tėvų klumpes", 5-9 klasių mokiniai turėjo neeilinę progą pažinti tėvelių darbą iš arčiau, negana to, jie pajuto darbo didelėje įmonėje specifiką. Moksleiviai nukeliavo į Šančiuose veikiančią įmonę "Kauno baldai", kur apžiūrėjo kiekvieno darbuotojo darbo vietą, pamatė baldų gaminimo etapus. Moksleivius nustebino tai, kad baldai taip kruopščiai ir ilgai gaminami, kiekvienai detalei ruošti paskiriamas skirtingas darbuotojas, todėl baldas turi pereiti per daugelį profesionalių darbuotojų rankų, būti kruopščiai tobulinamas ir ruošiamas, kol pagaliau patenka į vartotojų namus. Moksleiviai dėkingi įmonei "Kauno baldai" už jiems suteiktą progą susipažinti su sudėtingu bei įdomiu baldų gamybos procesu. 
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.