Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Sveika, vasara!
Birželio 7-oji-paskutinė pradinių klasių mokinių mokslo metų diena. Į šventę pasipuošę susirinko ne tik pradinukai, bet ir darželio ugdytiniai, atėjo nemažai tėvelių. Mokiniai vasarą pasitiko smagiai nusiteikę. Skambėjo nuotaikingos dainos, nuoširdžios poetų eilės. Susirinkusiuosius sveikino šokėjai. Svarbią šventės dalį sudarė pagerbimas tų mokinių, kurie atstovavo mokyklai užsienyje, šalyje, gynė mokyklos garbę miesto renginiuose,.ar kitaip ypatingai pasižymėjo.Jiems visiems buvo ištartas nuoširdus,,ačiū!'' ir įteikti padėkos raštai, diplomai, medaliai ir suvenyrai.

 20190607 100749

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.