Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,Vaikų linijos'' ,,Friends'' programos mokymai
Mokykla aktyviai kovoja su patyčiomis, įgyvendindama pasirinktas prevencines programas. Štai ir balandžio 29-30 dienomis mokykloje vyko programos ,,Friends'' mokymai apie patyčių ir kitokio žeminančio elgesio prevenciją. Balandžio 29 dieną mokymuose dalyvavo visi mokyklos darbuotojai, o vakare į mokymus rinkosi tėvai. Balandžio 30 dieną į mokymus atvyko klasių auklėtojai. Mokymais dalyviai labai patenkinti, nes jie vyko aktyvių metodų pagalba, kai kiekvienas galėjo pareikšti savo nuomonę, išdėstyti poziciją, galiausiai prieinant iki bendro susitarimo.

 20190429 141259

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.