Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

,,Voveriukai'' tyrinėja gamtinę aplinką

Darželio grupės ,,Voveriukai'' ugdytiniai sulaukė viešnios- pravesti pamokėlę apie paukščius ir gyvąją gamtą atvyko Vilgailės mamytė, paukščių ir gyvosios gamtos žinovė ir mylėtoja Viktorija Burinskienė. Viešnia mažuosius gamtos mylėtojus mokė išgirsti ir pažinti paukščius.Vaikučiai atidžiai klausė  labai įdomaus gamtininkės pasakojimo, per žiūronus įdėmiai apžiūrėjo paukščius, bandė atskirti jų giesmeles. Lektorė patarė stebėti ne vien medžių viršūnes, kur gyvena giesmininkai, tačiau ir pažiūrėti sau po kojomis. Čia visi  išvydo pirmuosius žiedus bei skruzdžių šeimynos gyvenimą. Visų paukščių darželinukai gal neįsidėmėjo, tačiau ši pirmoji pažintis tikrai bus ne paskutinė jau vien dėl to, kad mūsų darželis yra gyvosios  gamtos apsuptyje!
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.