Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

    PAŽINTIS SU NARIUOTAKOJAIS

Kovo 22d. tęsiant Pasaulinės Žemės dienos renginius mokykloje  vyko edukacinis renginys „Pažintis su nariuotakojų pasauliu“. Renginį vedė Palangos insektariumo edukologas. Renginio metu pradinių ir 5-7 klasių mokiniai turėjo puikią galimybę ne tik sužinoti įdomybių , naujų faktų apie įvairius savo dydžiu  tarakonus, bet ir pajusti jų skleidžiamą kvapą. Įsitikinti , kad šimtakojai nebūtinai turi šimtą kojų, jų gali turėti ir  daugiau negu du šimtus.Susidomėję mokiniai klausėsi ir klausinėjo apie seniausių voragyvių -skorpionų gyvenimą.Iš arti apžiūrėti galėjo ir vorą paukštėdą.Tačiau įdomiausia ir smagiausia buvo galimybė beveik visus gyvūnėlius paliesti , palaikyti rankose .Daliai pamokos  dalyvių tai buvo iššūkis – įveikti baimę, todėl dažnas klausimas buvo“ ar nekanda“.Pamokos-renginio pabaigoje mokinių laukė staigmena – roplių pasaulio atsovas paprastasis smauglys.Kiekvienas renginio dalyvis įveikė baimę ir mielai pozavo su smaugliu.

Palangos insektariumą į mokyklą pakvietė biologijos mokytoja Skaistė Jakienė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.