VDM

Naujienos

Struktūra ir kontaktai

Veiklos sritys

Administracinė informacija

Teisinė informacija

Korupcijos prevencija

Paslaugos

Atviri duomenys

Asmens duomenų apsauga

Nuorodos

Nuotolinis mokymas

Asmens duomenų apsauga
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Privatumo politika

Asmens duomenų tvarkymo taisyklės 

Mokinių asmens duomenų tvarkymo taisyklės  

Vaizdo asmens duomenų tvarkymo taisyklės

Darbuotojų stebėsenos ir kontrolės darbo vietoje tvarkos aprašas

Prašymo įgyvendinti duomenų subjekto teisę (-es) forma  

Įsipareigojimas saugoti asmens duomenų paslaptį 

ATSAKINGI ASMENYS:

Atsakomybės sritis

Pareigos

Vardas, Pavardė

Telefono Nr., el. pašto adresas

Duomenų apsaugos pareigūnė (DAP)

Mokinių asmens duomenų teisinės apsaugos reikalavimų laikymosi kontrolės funkcijų vykdymas

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Nijolė Paužaitė

(8 37) 38 38 55

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Duomenų subjektų asmens duomenų teisinės apsaugos reikalavimų laikymosi kontrolės funkcijų vykdymas Raštinės administratorė Rimantė Ežerskienė

(8 37) 38 38 54

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Vykdomo vaizdo stebėjimo duomenų tvarkymas ir apsauga

Direktoriaus pavaduotojas ūkio reikalams

Vincas Cvilikas

8 67 22 97 05

 Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

KITA AKTUALI INFORMACIJA

Daugiau informacijos galite rasti:

Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas 

Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas 

Už Bendrojo duomenų apsaugos reglamento taikymo stebėseną Lietuvos Respublikoje atsakinga Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija

Kontaktinė informacija:

Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius
Tel. (8 5) 271 2804, 279 1445
El. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Atmintinė  asmenims, ketinantiems kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.