Teisės aktų projektai
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Viktorina Žemės ir Vandens dienoms paminėti
Kovo 21 d. Kauno Vaišvydavos pagrindinėje mokykloje vyko integruota biologijos ir geografijos viktorina, skirta pasaulinei Žemės ir Vandens dienai, kurią vedė geografijos mokytoja Ramunė Vaitiekūnienė ir 7 klasės mokinės Vaiva Matakaitė ir Agneta Šimaitytė.
Renginio pradžioje prisiminėme, kodėl minime šią dieną (Žemės dienai buvo pasirinktas - pavasario lygiadienio laikas). Paskui kiekvienai klasės komandai buvo pateiktos užduotys, kurias užpildė filmo „Vanduo ateičiai“ žiūrėjimo metu. Mokiniai diskutuodami išsiaiškino, kas yra ekologija, kodėl reikia saugoti gamtą ir kuo gali patys prisidėti prie gamtos išsaugojimo. Vėliau surengėme viktoriną, kuria buvo siekiama sužinoti, ką mokiniai žino apie Žemę ir jos vandenis. Dauguma mokinių parodė puikias žinias apie mūsų planetą Žemę, tačiau geriausiai pasirodė 7 ir 8 klasių mokinių komandos.
Komandos apdovanotos prizais ir saldžiomis dovanomis. Manome, kad tokie renginiai skatina norą domėtis ir pažinti gamtą. Svarbu, kad kiekvienas saugotų gamtą ir suprastų jos reikšmę žmogui. Daugelis džiaugėsi, kad galėjo prisidėti prie renginio ir jaustis svarbiu dalyviu bendruomenėje.
Geografijos mokytoja Ramunė Vaitiekūnienė

 1

3

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.