Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

Nacionalinė konferencija,,BE PATYČIŲ 365''
Kovo mėnesį Vaikų linijos organizacija paskelbė Sąmoningumo didinimo mėnesiu,,BE PATYČIŲ 365''. Mokykla aktyviai dalyvauja mėnesio veiklose ne tik savo mokykloje, bet ir renginiuose šalies mastu. Kovo 18 dieną Vilniuje vyko Nacionalinė konferencija,,BE PATYČIŲ 365''. Ji buvo skirta pristatyti patyčių prevencijos ir intervencijos aktualijas. Konferencijoje pranešimus skaitė pranešėjai iš Lietuvos ir Švedijos. Mokyklos atstovus ypač domino svečių iš Švedijos ir mūsų šalies atstovų pranešimai apie įgyvendinamą FRIENDS programą, kurią mūsų mokykla pradėjo vykdyti šiais mokslo metais, o jos bendra trukmė dveji metai. Dalyvavimas tokio lygio renginyje labai praplėtė mūsų akiratį ir pagilino žinias apie temos aktualumą.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.