Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Vykdome naują patyčių prevencinę programą,,FRIENDS''
Mokykla pradėjo vykdyti naują patyčių ir kitokio žeminančio elgesio prevencijos programą ,,Friends''.Šią programą sukūrė Švedijos nevyriausybinė organizacija,,Friends''. Programa yra antroji patyčių prevencijos programa Lietuvoje. Programa į prevencijos veiklas įtraukia visą mokyklos bendruomenę. Ji vykdoma etapais, pagal iš anksto apgalvotus ilgalaikius veiksmus, skirtus konkrečiai mokyklai. Programą Lietuvoje įgyvendina ,,Vaikų linijos''organizacija. Mokykloje jau įvyko pirmasis programos įgyvendinimo etapas, kurio metu buvo atlikta mokinių ir kitų mokyklos darbuotojų apklausa, susitikimai su mokiniais ir administracija. Programa bus įgyvendinama trimis etapais, paskutinysis vyks gegužės/ birželio mėnesiais.

 F1

F3

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.