Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Programa,,Pažink save''
Mokykla įgyvendina Lytiškumo ugdymo bei rengimo šeimai integruojamąją programą ne tik per biologijos, dorinio ugdymo pamokas, neformaliojo švietimo užsiėmimus, bet ir papildomai pasikviesdama lektorius. Šįkart su programa,,Pažink save'' mokykloje lankėsi studentai medikai ir psichologai iš Kauno arkivyskupijos Šeimos centro. Per keturias pamokas lektoriai 7-8 ir 9 klasių mokiniams kalbėjo šiomis temomis: savivertė ir patyčios, vertybės ir charakteris, santykiai šeimoje, lyčių skirtumai, meilės formos, draugystė poroje, lytiniai santykiai, pornografijos žala, gyvybė,vaisingumas. Programos tikslas ir yra ugdyti jaunuolių
savigarbą ir teigiamą savęs vertinimą, geriau pažįstant save, atskleidžiant lytiškumo žavesį ir
svarbą bei tinkamą elgesį su savimi ir kitais. Programą sudaro ne vien tik teorinės paskaitos, bet ir aktyvūs metodai, žaidimai, kurių pagalba dalyviai lengviau priima ir įsisavina gaunamas žinias. Taip pat vyksta diskusijos, dalyviai gali kelti klausimus, į kuriuos bandoma kartu rasti atsakymus.
Programą mokiniai įvertino labai gerai, ypač vertinga mokiniams pasirodė tai, kad jie galėjo laisvai užduoti bet kokius klausimus ir gavo į juos atsakymus.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.