Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

2018 metų gruodžio 6 d. Kauno Palemono gimnazijoje vyko Kauno miesto 5-12 klasių mokinių gamtos ir tiksliųjų mokslų konferencija „TIRK IR ATRASK“.

Konferencijoje dalyvavo mūsų mokyklos 7 kl. mokinė AGNETA ŠIMAITYTĖ ir 8 kl. mokinė MIGLĖ BIRUTYTĖ. Mokinės, vadovaujamos biologijos mokytojos Skaistės Jakienės, paruošė ir skaitė pranešimą,, Žuvies nauda mūsų mitybai‘‘. Pranešime daug dėmesio buvo skiriama mitybos specialistų išvadoms apie žuvies naudingąsias savybes. Autorės pateikė atlikto tyrimo išvadas apie tai, kiek žuvies patiekalai yra mėgstami jaunimo. Konferencijos dalyviai buvo apdovanoti diplomais.

 

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.