Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Gamtamoksliniai eksperimentai pradinėse klasėse
Mokykla, įgyvendindama 2018-2019 m.m. ugdymo planą, 30-40 procentų gamtos mokslų pamokų vykdo atlikdama gamtos reiškinių, procesų, objektų tyrimus. Tyrimai atliekami stebint, analizuojant, eksperimentuojant ir vykdant praktines užduotis. Atliekant gamtamokslinius tyrimus naudojamasi turimomis mokyklinėmis priemonėmis, taip pat lengvai buityje randamomis arba specialiomis priemonėmis.Ypač tam padeda priemonės, gautos iš projekto,,Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis''. Mokyklos trečiokai vienoje iš pasaulio pažinimo pamokų atliko eksperimentą, kurio tema,,Vandens apytakos ratas''.Eksperimentuodami mokiniai išsiaiškino vandens judėjimą gamtoje, susipažino su vandens lašelio kelione ir daugeliui nauju terminu,, kondensatas''.

 003010

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.