Darbo vietos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

Visuotinė diena tėvų darbovietėse,, Šok į tėvų klumpes''
Mokykla jau antrus metus entuziastingai prisijungė prie respublikinio profesinio veiklinimo renginio,,Visuotinė diena tėvų darbovietėse,, Šok į tėvų klumpes''. Šiemet 5-9 klasių mokiniai vyko į Dubravos eksperimentinę- mokomąją miškų urėdiją ir susipažino su miškininko darbu.Mokiniai su dideliu susidomėjimu apžiūrėjo naujo tipo modernų miško sodmenų medelyną. Tai inovatyvus medelynas, kuriame sodmenys auginami su uždara šaknų sistema konteineriuose. Urėdija pastatė 2400 m3 talpos šaldytuvą su rūšiavimo patalpomis, gamybinį pastatą su konteinerių užpildymo, sėjimo ir plovimo įranga, keturis 1300 m2 ploto šiltnamius su modernia laistymo, mikroklimato reguliavimo sistema. Medelynas jau dabar yra populiari darbovietė mokinių tėvams, o vasaromis čia dirba ir vyresnieji mūsų mokiniai. Po įspūdingos pažinties su medelynu mokiniai buvo palydėti prie seniausio Vaišvydavos ąžuolo, skaičiuojančio jau tris šimtus metų. Išvyka tuo nesibaigė- mokiniai su auklėtojais keliavo į miško poilsiavietes pramogauti ir džiaugtis nuostabiu oru.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.