Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija
Sveika, vasara!
,,Praėjo, prabėgo, baigėsi...''- jau tik būtuoju laiku 1-4 klasių mokiniai kalbėjo apie 2017-2018 mokslo metus. Į šventinį renginį,vykusį gegužės 31dieną, susirinko visa mokyklos bendruomenė. Pirmiausia buvo pasidžiaugta šių mokslo metų pradinukų pasiekimais įvairiuose konkursuose, olimpiadose, NMPP, taip pat kitais akademiniais pasiekimais,.Nemaža dalis mokinių už nuopelnus buvo apdovanota padėkos raštais. Mokiniai dainomis, šokiais, eilėmis sveikino ne tik draugus, bet ir vasarą, atostogas, saulę. Šiltais plojimais buvo palydėti mažieji vaikų darželio dainorėliai. Ypatingų aplodismentų nusipelnė 10 klasės mokiniai, atlikę jautrią padėkos dainą Mokytojui.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.