Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

Veiksmo savaitė,,BE PATYČIŲ 2018"

Kovo 19-23 d. mokykloje skatinome draugystę ir gerumą prisidėdami prie akcijos,,BE PATYČIŲ". Kovo 19-21 d. moksleiviai įsitraukė į žaidimą,,Atlik darbą-gauk staigmeną", kuris kvietė pasirinkti slaptą užduotį skatinančią draugiškumą ir ją atlikti, už tai mokiniai buvo apdovanojami. Kovo 21 d. moksleiviai formavo gyvą šypseną, įsitraukė į šokius ir linksmybes bei vieni su kitais dalinosi gražiais žodžiais. Kovo 23 d. įsitraukėme į renginį,,Daliname draugystę", kuris vyko Panemunės šile.Šio renginio metu keliavome draugystės žygyje, žaidėme aktyvius žaidimus.
Socialinė pedagogė Greta Gervytė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.