Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,Dovana Lietuvai''
Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 100-metį pradėjome švęsti jau vasario 12-ąją. Panemunės seniūnija inicijavo visų seniūnijos bendruomenių, mokyklų, policijos, kariuomenės, kitų įstaigų šventę Kauno šv. Mato gimnazijoje. Į renginį dalyviai sugužėjo parengę šventines programas, su gausiomis dovanomis ir puikia nuotaika. Mūsų mokiniai pristatė du kūrinius: atliko nuotaikingą dainą Justino Marcinkevičiaus žodžiais,,Šalis gimtoji'' ir perskaitė istorinį pranešimą apie Lietuvos valstybės kelią į Nepriklausomybę. Mokinius ruošė muzikos mokytoja Ramunė Lukoševičiūtė ir istorijos mokytoja Irūna Januškevičienė. Šventiniais akcentais rūpinosi dailės mokytoja Dijana Skučienė. Šventę globojo Seimo narys Aurelijus Veryga.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.