Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

Viktorinos ,,Mokausi būti vairuotojas" finalas

Mokyklos 9-10 klasių mokiniai, geriausiai pasirodę atrankiniuose etapuose, dalyvavo finalinėje viktorinoje ,,Mokausi būti vairuotojas‘‘. Viktorinoje, kuri vyko Kauno  Techninių apžiūrų centre, dalyviams teko spręsti KET testus, surasti automobilio gedimus. Su mokiniais bendravo, juos konsultavo, o vėliau ir apdovanojo vairavimo mokyklos,,ARV-auto‘‘ bei techninės apžiūros įmonių asociacijos,, Transeksta‘‘ vadovai ir specialistai. Mokiniams renginys buvo labai naudingas ir įdomus. Mūsų mokinius viktorinai ruošė fizikos mokytoja Nijolė Dilevičienė.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.