Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

Šių metų gruodžio 15 d. Kauno Vaišvydavos pagrindinėje mokykloje vyko viktorina „Protų mūšis“, kuri buvo skirta alkoholio, tabako ir kitų psichotropinių medžiagų vartojimo prevencijai. Protmūšyje dalyvavo keturios komandos, sudarytos iš 7-10 klasių mokinių. Šios viktorinos tikslas - ugdyti mokinių savimonę, norą sveikai gyventi, nevartoti alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų. 

Viktorinos metu mokiniai turėjo galimybę pasitikrinti žinias apie sveikatą, daugiau sužinojo apie psichiką veikiančias medžiagas, jų paplitimą, sukeliamą žalą žmogaus organizmui.

Vykęs renginys įtraukė mokinius į komandinį darbą, suteikė daug teigiamų emocijų. Komandos buvo apdovanotos atminimo dovanėlėmis.

Chemijos/žmogaus saugos mokytoja Vilija Jakubčionienė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.