Pamokų laikas
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

   Programa,, Kauno vaikai šypsosi‘‘

Lapkričio 9 dieną mūsų mokyklos darželio grupėse ,,Kiškučiai‘‘ ir ,,Voveriukai‘‘vyko programos ,,Kauno vaikai šypsosi‘‘, kurią inicijuoja Visuomenės sveikatos biuras, atidarymo šventė.

Grupės auklėtojos parengė įdomią, spalvingą, nuotaikingą šventę vaikams, kurios metu vaikai gamino sveikų dantukų karūnas, plakatą,  mokėsi taisyklingai valytis dantukus, atsakė į viktorinos apie sveiką ir nesveiką maistą klausimus, su muzikos mokytoja dainavo daineles apie sveikus maisto produktus, atliko dantukų dainelę, žaidė įvairius žaidimus.

Šventės metu vaikams buvo padovanoti dantų šepetėliai, dantų šepetėlių laikikliai, grupės dantų valymo kalendoriai, atmintinės įstaigos bendruomenei.

Toliau darželinukų laukia kasdienis dantukų valymas grupėse ir kalendoriaus pildymas,  dantų šepetėlio keitimo šventė, o birželio mėnesį- programos uždarymo šventė.

                                                            Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Rasa Žiūkienė

Galerija

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.