Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,Nerūkyk ir būk madingas"

Lapkričio 10 d. Kauno Vaišvydavos pagrindinės mokyklos mokiniai dalyvavo   Kauno miesto ugdymo įstaigų socialinių pedagogų metodinio būrelio organizuojamoje socialinėje akcijoje ,,Nerūkyk ir būk madingas", kuri buvo skirta Tarptautinei nerūkymo dienai. Akcija vyko Laisvės alėjoje.

Šios akcijos skiriamasis ženklas buvo geltonos spalvos balionas, todėl kiekviemas dalyvis rankoje laikė geltoną balioną. Visa Laisvės alėja pražydo saulės ryškumo, džiaugsmo ir pozityvumo spalva. Akcijos svečiai ir dalyviai pasirašė Nerūkymo deklaraciją, vieningai sušuko Kaunui:,,Nerūkau ir esu madingas" ir pašoko masinį šokį skambant,, Naktinių personų‘‘ dainai,,Gerumu gerumu...".

Kelios renginyje dalyvavusios 6 kl. mokinės pasidalino mintimis apie akciją:

Agneta: „Patiko, buvo smagu, įdomu, labiausiai patiko tai, kad akcija buvo vieninga, dalyvavo daug mokyklų“.

Deimantė:  „Labai patiko. Įdomiausia buvo, kai visi vienu metu šokome.“

Paulina: „Labai linksmai ir smagiai pasibuvome.“

Viktorija: „Buvo labai linksma, gražu, patiko ne tik dalyvauti, bet ir balionus sprogdinti.“

Emilija: „Iš tikrųjų labai patiko, ypač, kai šokome ir pradėjome sprogdinti balionus, tarsi per naujus metus.“

                                                                                              Socialinė pedagogė Greta Gervytė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.