Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

AKCIJA ,,SU ATŠVAITU SAUGIAU“

 

 

Atšvaitai – paprasta ir efektyvi priemonė užtikrinanti pėsčiųjų, dviratininkų, motociklininkų ir kitų eismo dalyvių saugumą prieblandoje ar tamsiu paros metu. Nežiūrint perspėjimų apie atšvaitų ir kitų šviesą atspindinčių elementų naudojimo svarbą tamsiuoju metu, atšvaitų dalinimo akcijas, atšvaitai segimi vis dar nepakankamai. 

Jau šešioliktus metus iš eilės organizuojama akcija „Su atšvaitu saugiau“. Akcija skirta Atšvaito dienai paminėti.

Kauno Vaišvydavos pagrindinėje mokykloje lapkričio 6 d. kartu su Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos  pareigūnais ir policijos pagalbininku Amsiu tikrinome, ar mokiniai segi atšvaitus, o neturintiems atšvaitų, juos prisegėme prie kuprinių arba striukių. Pradinių klasių mokiniams pravesta saugaus elgesio kelyje pamokėlė.

Organizuodami akciją siekėme, kad eismo dalyviai būtų saugūs ir pareigingi kelyje.

Akcijai atšvaitus dovanojo :

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Tarnybos organizavimo skyrius;

Kauno miesto savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyrius;

UAB Kautra;

UAB ARV-Auto;

Lietuvos automobilių klubas;

Kauno miesto savivaldybė;

Švietimo skyrius;

Akciją organizavo „Mokausi būti vairuotoju“ būrelio mokytoja ekspertė Lina Šembergė.

 

Galerija

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.