Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Kvietimas į „Tyrėjų naktį 2017“

Sveiki!

Kviečiame Jus ir Jūsų mokinius rugsėjo 29 d. atvykti į mokslo populiarinimo renginį “Tyrėjų naktis 2017”, kuriame bus pačių įvairiausių užsiėmimų - nuo netradicinių paskaitų aktualiomis temomis iki žaidimų, išjudinsiančių ir sudominsiančių ir pačius nedrąsiausius!

Renginio laikas: rugsėjo 29 diena, 12:00-22:00 val.

Renginio vieta: Kauno technologijos universiteto Studentų miestelis (Studentų g. 48, Studentų g. 50, Radvilėnų pl. 19, Kaunas, ir Nemuno g. 33, Panevėžys)

Registraciją į veiklas galite rasti čia: http://smd.ktu.lt/tyreju-naktis-2/ , tačiau pažadame ir daug veiklų, į kurias nereikia registruotis - virtualios realybės žaidimai, technologijų paroda, konkursai..!

Taip pat mokytojai, atvyksiantys į renginį Kaune, galės gauti sertifikatus užpildę šią anketą (iki rugsėjo 26d.):  https://goo.gl/ThQGk3

Laukiam “Tyrėjų naktyje”!

KTU Studentų mokslinė draugija

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.